bandera catalu馻bandera espa馻
Logo ISO 9001

TRUPDEL neix a l'any 2011 per a satisfer les necessitats del sector industrial per a solucions a l'脿mbit del metall, principalment equipament variat, estructures, instal路lacions y altres serveis relacionats.

Som una empresa certificada segons els est脿ndards de qualitat en norma ISO 9001-2015, tamb茅 estem certificats en instal路laci贸 d鈥檈quips de pressi贸 y disposem de soldadors homologats en diferents procediments i materials. Els nostres operaris realitzen cursos de formaci贸 i prevenci贸 de riscos laborals de manera cont铆nua per a poder oferir els nostres serveis en diversos rams Industrials.

Des de l麓inici les nostres actuacions es desenvolupen principalment en empreses de diferents sectors com son el farmac猫utic, alimentari, transformats pl脿stics i fusta, fabricaci贸 de maquin脿ria, enginyera i d'altres.

Entre els nostres clients hi destaquen empreses capdavanteres dins els seus respectius sectors. Les feines que realitzem son sempre a mida, resolent problemes que es poden donar al no existir en el mercat cap producte est脿ndard o comercial per satisfer les necessitats que es poden donar en un determinat sector.