bandera catalu馻bandera espa馻
Logo ISO 9001

la nostra empresa:

Les nostres instal路lacions es troben a la localitat de Mollet del Vall猫s, al pol铆gon industrial de Can Magarloa. Disposem de 1200 metres quadrats dedicats a fabricaci贸 dels nostres productes, i 200 metres quadrats dedicats a oficines per al departament t猫cnic, administraci贸 i direcci贸.

Disposem de maquin脿ria especialitzada per treballar diversos metalls com el ferro, acer inoxidable, i disposem de maquin脿ria per el tall i plegat de xapa i perfils de tres fins a sis metres. Per la fabricaci贸 de estructures i elements de dimensions m茅s grans disposem de mitjans d'elevaci贸 fins 12 tones.

missi贸 i valors:

La nostra missi贸 es aconseguir que un cop plantejada la situaci贸 de millora o problema a resoldre, el nostre client pugui confiar en nosaltres fins a arribar al ple funcionament en les seves instal路lacions trobant la millor soluci贸 t猫cnica possible.

Les caracter铆stiques de producci贸 necess脿ries actualment a qualsevol sector industrial requereix de solucions innovadores en conson脿ncia amb les necessitats de cada ind煤stria minimitzant l'impacta a les activitats productives del client. El nostre comprom铆s es trobar la millor soluci贸 i executar-la sempre dins les condicions pactades, evitant desagradables sorpreses d'煤ltima hora en terminis d'entrega, pressupost o qualitat.

Ens basem en actuar amb honestedat, predisposici贸 al canvi, treball en equip, rigor en els plantejaments, actuacions i compromisos. Busquem l'efic脿cia, atendre la qualitat humana de les persones, ordre i pulcritud.

El valor fonamental de TRUPDEL es el servei de la m脿xima qualitat als nostres clients, complint rigorosament les condicions i terminis parlats d'acord a les seves necessitats. El projecte i el pressupost nomes es planteja abans de comen莽ar. La soluci贸 aportada i el seu cost sempre anir脿 en conson脿ncia amb el plantejament acordat amb el client.

foto de la empresafoto de la empresa